onsdag, november 05, 2008

Presentasjonsside av Engelsk Settere

Bildet : Nero i stand vinteren 08
Jobber med å lage en ny side inne i denne bloggen, den skal omhandle en presentasjon av Engelsk Settere i Nord-Norge, men tar selvsagt med ES fra hele landet. Har du Engelsk Setter så håper jeg du/dere kan sende en mail til meg med : Reg.nr,eier m/tlf.nr., prøve&utst. resultater, event. tittel , helseopl., og vanlig info om hunden ellers som f.eks gemytt, søk,parringer...osv. Trenger også ett eller flere fine bilder!

Hunden(e) din vil bli presentert på en fin å positiv måte på en webside som leses av hundeeiere fra hele landet, også utland, har du ikke egen hjemmeside er dette en super måte å få fram info om nettopp din hund, å har du egen hjemmeside/blogg legger jeg selvsagt ved link til din/deres side.
Etterhvert som jeg får lagt inn flere og flere hunder vil det komme opp et eget register i marg med hurtigkobling til din hund, så man ikke trenger lete etter den aktuelle hunden men finne den med et enkelt lite klikk. Har du registrert deg på DogWeb vil du med et lite klikk på bildet av hunden komme direkte inn dit på den aktuelle hunden. Enkelt å greit. Man vil da kunne finne ut ganske mye om en hund å kan også være et godt hjelpemiddel om man leter etter hund til avl.
Slik det er idag er det kun noen tall å stamtavle på DogWeb å lese om, eierens egne ord om hunden kommer ikke fram noen plasser. Med denne siden kan man få stort sett all info man behøver, å alt samlet på en side.

Håper så mange ES eiere som mulig tar kontakt så siden kan bli best mulig


Send mail til : arnesen76@hotmail.com